6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Avcılar'da soba can aldı

Avcılar'da ısınmak için kömür sobası yakan Şahinde Yıldız ile eşi Bircan Yıldız sobadan sızan kanbonmonoksit gazından zehirlendi. Şahinde Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi süren eşi Bircan Yıldız ise tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre olay, Avcılar Ambarlı Tesisler Yolu Bahçe Sokak No: 7'de meydana geldi. İddiaya göre, Şahinde ve Bircan Yıldız çifti, evleri doğalgazlı olduğu halde ısınmak için kömür sobasını yaktı. Çift, soba borularından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Emrah Yıldız, anne ve babasına telefonla ulaşamayınca eve geldi ve kapının ziline basmasına rağmen açılmaması üzerine pencere camını kırarak içeri girdi. Evde yerde yatan Bircan Yıldız ile Şahinde Yıldız'ı gören Emrah Yıldız, sağlık

ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler 70 yaşındaki Şahinde Yıldız'ın öldüğünü belirledi. Hala hayatta olduğu anlaşılan Bircan Yıldız ise Özel JFK Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi süren Yıldız'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, evde yapılan incelemenin ardından Şahinde Yıldız'ın cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2010 Cumartesi 09:21:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?