6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Avcılar'da zincirleme kaza: 7 yaralı

İSTANBUL YAĞMURA TESLİM

İstanbul'da 20 gündür etkili olan ılık ve güneşli hava, bu sabahtan itibaren yerini serin ve şiddetli yağmura bıraktı. Kent sakinleri güne yağmurla uyanırken, yağış nedeniyle kazalar da yaşandı.

Marmara'nın genelinde etkili olan yağışlı hava, İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren şiddetini artırdı. Günün erken saatlerinde kenti etkisi altına alan sağanak yağış, yolları su altında bıraktı. Bazı yollarda yağışla birlikte su birikintileri oluştu. Sağanak yağmurla birlikte hava sıcaklıklarında da hissedilir derecede düşüş gözlenirken, Avcılar'da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 7 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle metrobüs hattının Topkapı istikameti kısmen trafiğe kapandı. Şiddetli yağmurun yol açtığı Avcılar'daki kaza nedeniyle kapanan yolda araç kuyruğu Beylikdüzü'ne kadar ulaşırken, yağmur ve şiddetli rüzgar Eyüp'te bir ağacın devrildiği, Fatih'te ise bir evin çatısının uçtuğu kaydedildi.

Meteoroloji uzmanlarına dayanan bilgilere göre, yağmurun şiddetini artırarak bugün ve yarın da devam edeceği, ilerleyen günlerde bölgede kar yağışının da beklendiği vurgulandı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 09:33:05
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 10:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?