1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Avrupa'nın en iyi 5. oteli

Dünyanın önde gelen seyahat dergilerinden Condé Nast Traveller okurlarının seçimiyle belirlenen dünyanın en iyileri arasında Çırağan Palace Kempinski de yer aldı. 

Tüm dünyada, özellikle sıkça seyahat eden iş adamlarının yakından takip ettiği Condé Nast Traveller dergisi, turizm ve iş dünyasının dünyada en iyilerini belirlemek amacıyla okurları arasında yaptığı anketin sonuçlarını geçtiğimiz günlerde açıkladı. 

"Dünyanın En İyi 100"'ünü seçen okurlar, bu sıralamada birçok otelin yanısıra bazı ülke ve şehirlere de puan verdiler. Bu sıralamada dünyanın en iyi 100'ü arasında 62. sırada yer alan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, 89,53 puan alarak Avrupa'nın da en iyi 5. oteli oldu. 

1988'den beri Condé Nast Traveller dergisi okurları, şehirler, havayolu şirketleri, seyahat ve gemi acenteleri ve oteller kategorilerinde dünyanın en iyilerini seçerek, "Dünyanın En İyi 100'ü" listesini belirliyor. 

Çırağan Palace Kempinski, 284 odası, 20 süiti, aralarında Avrupa'nın en büyük süitinin de bulunduğu 12 VIP süiti, Osmanlı ve Türk mutfağı ile uluslararası mutfaklardan örnekler sunan 5 restoranı, 16 toplantı salonu, balo salonu, hamamı ile çok sayıda yerli ve yabancı ünlü konuğu misafir ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2007 Perşembe 11:58:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?