1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Aynı masaj salonu ikinci kez basıldı

Kadıköy polisi, daha önce fuhuş yapıldığı gerekçesiyle baskın yaptığı bir masaj salonunu basarak, biri yabancı uyruklu, 8 kadını gözaltına aldı. Yabancı uyruklu olan kadının tıp fakültesinde okumak için Tunus' tan Türkiye' ye geldiği öğrenildi.
 
Edinilen bilgiye göre, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışması sonucu, Rıhtım Caddesi Neşet Ömer Sokak'ta bulunun bir iş hanında faaliyet gösteren Energy Masaj Salonu' nda fuhuş yapıldığı tespit edildi. Daha önce de aynı gerekçeyle baskın yapılan salona akşam saatlerinde müşteri gibi giren polis ekipleri, durumu kesinleştirdikten sonra takviye ekip istedi. Söz konusu masaj salonuna yapılan baskında 8 kadın gözaltına alındı. Fuhuş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan kadınlar, Kadıköy İskele Polis Merkezi' ne götürüldü. Masaj salonu ise geçici süreyle mühürlendi.
 
Gözaltına alınan kadınlar arasında Tunus uyruklu bir kadının, tıp tahsili yapmak üzere Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Polis, masaj salonu adı altında işletilen fuhuş merkezlerine yönelik çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2007 Salı 06:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?