30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ayrı semtlerde 5 cinayet 4 gözaltı

Avcılar, Sarıyer, Ümraniye ve Pendik'te ayrı ayrı meydana gelen ve 2'si kadın 5 kişinin öldürülmesi olaylarına ilişkin yürütülen çalışmalarda, 4 kişi yakalandı.

Çeşitli ilçelerde meydana gelen cinayetlerin aydınlatılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 4 şüpheliyi gözaltına alındı.

Sarıyer Rumeli Hisarı Aşiyan Mezarlığı yakınında 25 Temmuz 2004 tarihinde seyyar köftecilik yapan 2 kişi arasında yer kavgası nedeniyle meydana gelen kavgada meslektaşı Haydar Çetin'i bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen Nurettin Ç. (54), polisin takibi sonucu Sarıyer'de yakalandı.

Ümraniye, Mustafa Kemal Mahallesi 3006 Sokak üzerinde 11 Ekim 2008 tarihinde, meydana gelen kavgada Salih Sarıyaprak ile kardeşi Orhan Sarıyaprak'ı bıçaklı ve silahlı saldırı sonucu öldürdükleri iddiasıyla aranan Umut Ç. de Kadıköy'de yakalandı. Olayla ilgili Bilal D'nin de arandığı bildirildi.

Avcılar, Ambarlı Mahallesi Balaban Caddesi üzerinde 13 Ocak 2009 tarihinde yalnız yaşayan Gülşen Köle'yi evininin önünden zorla kaçırarak, parasını ve evini ele geçirmek istedikleri gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdükleri anlaşılan şüphelilerden Celal B, polisin takibi sonucu gözaltına alındı. Bu kişin suç ortağı olduğu belirlenen Fatih G'nin ise cezaevinde bulunduğu belirtildi.

Bu arada, Pendik Orta Mahalle Cemal Gürsel Caddesi Taş Ocakları Mevkisi'nde, Handan Eflioğlu'nu başını taşla ezerek öldürdüğü öne sürülen Serkan D. de yakalandı.

Polisteki işlemleri tamamlanan şüphelilerin ilgili adliyelere sevk edildiği bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 16:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?