3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Ayrılmak isteyen eşini öldürdü

Ümraniye'de eşi ile geçinemeyen ve Ağrı'dan İstanbul'a ailesinin yanına gelen 2 çocuk annesi kadın, kocası tarafından konuşmak için çağırıldığı evde kafasından vurularak öldürüldü. Cinayeti haber alan yakınları sinir krizi geçirirken, olay sonrasında kayıplara karışan koca ise polis tarafından aranıyor. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 19.00 sıralarında Ihlamurkuyu, Yeşildere Caddesi, 33 numarada meydana geldi. Ağrı'da yaşayan Cihangir-Derya Nurçin çifti, evliliklerinden bir süre sonra kavga etmeye başladı. Zaman zaman kocasından dayak yediği de iddia edilen Derya Nurçin (25), bu duruma daha fazla dayanamadı ve memleketinden Ümraniye'de oturan ailesinin yanında gelerek, orada kalmaya başladı. Bu durum karşısında öfkeli koca Cihangir Nurçin'de (25), eşi ile konuşmak için İstanbul'a geldi. Eşi ile irtibata geçen Cihangir, akşam saatlerinde konuşmak amacı ile eşi Derya'yı daha önce kardeşi ve arkadaşlarının kaldığı bekar evine çağırdı. Burada konuşan çiftin konuşması bir süre sonra kavgaya dönüştü. Öfkeli koca yanında bulunan tabancayı çekerek eşine ateş etti. Kurşunlara hedef olan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen polis ekipleri, Derya Nurçin'in hayatını kaybettiğini tespit etti.
Derya'nın ölümüne neden olan silah, genç kadının cesedinin yanı başında buldular. Karısını öldürdükten sonra ortadan kaybolan öfkeli kocanın intihar süsü vermek amacı ile silahı cesedin hemen yanına bıraktığı iddia edildi. Ancak polis ekipleri silahın bulunduğu yer ile kadının kurşun yarası olan bölge ile bir bağlantısı olmadığı, kadının cinayete kurban gittiğini tespit etti. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri cesedin yanında bir sigara izmariti ile 2 adet çiğnenmiş sakız buldu. Yapılan
incelemenin ardından genç kadının cesedi Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Derya Nurçin'in cenaze aracına konulması sırasında genç kadının annesi kızının ardından ağıtlar yaktı. 

İddiaya göre evini bırakarak Ağrı'dan İstanbul'a gelen 2 çocuk annesi Derya Nurçin'in eşi Cihangir Nurçin'e bazı aile fertlerinin, "Bu işi sen bitirmelisin, bu senin işin" şeklinde konuşmalar yaptığı, bunun üzerine öfkeli kocanın bu cinayeti işlediği belirtildi. Meydana gelen olay sonrasında polis ekipleri ifadelerini almak üzere bazı aile fertlerini gözaltına aldı.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 11:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?