6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Ayrılmak isteyen Rus sevgiliye kurşun

Rus uyruklu Madina Daaeva (23), ayrılmak istediği evli ve çocuk sahibi Türk sevgilisi tarafından aracının içinde silahla vuruldu.

Olay, öğle saatlerinde Topkapı'daki Tercüman Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli olan Metin D., kendisinden ayrılmak isteyen Rus uyruklu Madina Daaeva (23) ile konuşmak için Tercüman Sitesi'ndeki evine geldi. Genç kadının kapıyı açmaması üzerine aşağı inen Metin D., sitenin girişine park ettiği aracının içinde beklemeye başladı. Bir süre sonra evinden çıkan genç kadın ise aracına bindi. Bu sırada aracının yanına gelen Metin D., araç içindeki sevgilisine silahla iki kez ateş etti.

Aracın camlarını parçalayan kurşunlar genç kadının vücuduna isabet etti. Metin D., aracını olay yerinde bırakarak yaya olarak kaçarken, genç kadının yardımına çevredekiler yetişti. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, aracın dışına çıkardıkları genç kadına ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Rus uyruklu Madina Daaeva'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 17:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?