2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Baba kız balkondan atladılar

Ümraniye'de genç bir kız, babasıyla tartıştıktan sonra birinci kattaki evlerinin balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Kızını yakalamak isteyen baba da balkondan atladı. Beton zemine çakılarak yaralanan baba ve kızı, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.


Olay, saat 16.30 sıralarında Dudullu Esenşehir Mahallesi Evren Caddesi Bilal Sokak 20/1 numarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen ve sürekli alkol aldığı iddia edilen 42 yaşındaki babası Osman Karaca ile tartışan kızı Neslihan Karaca (18), balkona fırlayarak birinci kattan kendini boşluğa bıraktı. Kızının balkondan atladığın gören baba da kızını yakalamak için aşağı atladı. Yaklaşık 6 metre yükseklikten beton zemine çakılan baba ve kızı, ağır şekilde yaralandı.


Genç kız çağrılan ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, baba ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan baba ve kızının sağlık durumlarının ciddi olduğunu kaydedildi. Baba Osman Karaca'nın kolunun kırıldığı ve beyin travması geçirdiği, Neslihan Karaca'nın ise kol ve bacaklarında kırıklar bulunduğu ve ciddi bir beyin travması geçirdiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olay sırasında evde bulunan anne Fadime Karaca ve küçük kızları N.'yi ifadelerini almak için polis merkezine götürdü.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 23:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?