1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Baba kızın sır ölümü

Bahçelievler'de uzun süre kendilerinden haber alınamayan baba ile 17 yaşındaki kızı, iş yeri olarak kullandıkları dükkanda ölü olarak bulundu. Emniyet güçleri babanın kızını vurduktan sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerine duruyor. 

Edinilen bilgiye göre Bahçelievler Mahmutbey Caddesi 10. Sokak No 36'da saat 23.30 sıralarında meydanda gelen olayda, Atilla Yörük (54) ile kızı Gizem Yörük'ten (17) haber alamayan komşuları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Dükkanın Pazar gününden beri açık olmadığını belirten komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelerek inceleme yaptı. Aileyle ilgili bilgi toplayan polis, baba ve kızın hem iş yeri hem de ev olarak kullandıkları dükkana gelerek inceleme yapmak istedi. Ancak iş yerinin kapılarının kilitli olduğunu gören ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi. İş yerinde inceleme yapan polis su bayii olarak çalışan baba Atilla Yörük ile liseyi yeni bitiren 17 yaşındaki kızı Gizem Yörük'ün cansız bedenlerini buldu.
 
Yapılan ilk incelemede olay yerinde silah ve 2 boş kovan bulundu. Yapılan araştırmaya göre baba Atilla Yörük'ün kızını vurduktan sonra da kendisini öldürdüğü tahmin ediliyor. Gizem'in liseyi yeni bitirdiği ve gazetecilik okumak için üniversite sınavlarına hazırlandığı belirtildi. 

Olayı duyan komşuları şaşkınlıklarını gizlemezken, "Çok iyi insanlardı, kimse ile sorunları yoktu. Dükkanda hem çalışır hem kalırlardı. Atilla eşinden 3 yıl önce ayrılmıştı. Borcu olup olmadığını bilmiyoruz. Neden böyle oldu anlamadık" dedi. 

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Baba ve kızın kesin ölüm sebebi adli tıp kurumunun vereceği otopsi kararı sonrasında netlik kazanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 12:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?