30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Babadan siyah çelenkli eylem

Öldürüldükten sonra Etiler'de bir çöp konteynırında cesedi bulunan lise öğrencisi Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, katil zanlısı olduğu öne sürülen şahsın evinin önüne siyah çelenk bıraktı.

Karabulut, kızının ölümünün üzerinden 2 ay geçtiğini ifade ederek, "Her ayın üçünde buraya gelip dua edeceğim" dedi.

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut ile çok sayıda yakını ve arkadaşı katil zanlısı olduğu öne sürülen C.G.'nin Bahçeşehir'deki evlerinin bulunduğu sitenin girişinde toplandı. Yaklaşık 50 kişilik grup daha sonra C.G.'nin evine doğru yürüyüşe geçti. Yakalarında Münevver Karabulut'un resimlerini taşıyan arkadaşları, cinayetin üzerinden 60 gün geçmesine rağmen katil zanlısının hala bulunamamasını sloganlarla protesto etti. C.G.'nin evinin önünde son bulan yürüyüşün sonunda baba Süreyya Karabulut, kızı için dua okudu. Karabulut yaptığı açıklamada, "60 gün oldu. Kızım bu evde öldürüldü.

Bu yüzden buraya Fatiha okumaya geldim. Elbet adalet yerini bulacaktır. Her ayın üçünde buraya gelip dua edeceğim. Bu artık kamuoyuna mal olmuş bir dava. İnanıyorum ki adalet yerini bulacaktır" ifadelerini kullandı.
Süreyya Karabulut bir soru üzerine ise, "Burada tek bir suçlu yok, suçlular var. Kızım bu eve canlı girdi, cansız çıktı. Evladım, kınalı kuzum. Bu işin peşini bırakmayacağım" diye konuştu.

C.G.'nin komşularına da, "Nasıl görmüyorlar" şeklinde sitemde bulunan Karabulut, çevredeki güvenlik kameralarına dikkat çekip, "İş artık adalette" dedi.
Baba Süreyya Karabulut daha sonra yanlarında getirdikleri siyah çelengi C.G.'nin evinin önüne bıraktı.

C.G.'nin komşusu Muhittin Uçum ise olaydan sonra aileden kimsenin eve gelmediğini belirterek, "Biz hiçbir şey duymadık. Evlerin izolasyonu çok iyi, bir şey olsa da duyamayız. Biz zaten olay sırasında işteydik" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 17:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?