1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Babanın cesedi kayalıklarda bulundu

Sarıyer'de, denize düşen 6 yaşındaki kızını kurtarmak için girdiği denizde kaybolan Cemal Tayfun Gökhan'ın cesedi bulundu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) yetkililerinden alınan bilgiye göre, Rumelifeneri Kalesi yakınında 18 Kasım pazar günü sahilde gezerken kıyıya vuran dalgaların denize sürüklediği 6 yaşındaki kızı Aylin'i kurtarmak için atladığı denizde kaybolan baba Cemal Tayfun Gökhan'ın (42) bulunması için dalgıçların da katılımıyla arama çalışmaları genişletildi.

Bu çalışmalar sırasında dalış yapan "Sahil Güvenlik"e bağlı dalgıçlar, Gökhan'ın cesedini olayın meydana geldiği sahilde kayalıklara sıkışmış olarak buldu. Gökhan'ın cesedinin sudan çıkartılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Cemal Tayfun Gökhan, eşi Aleksandra Gökhan, kızı Aylin (6) ve Kolombiya uyruklu kayın biraderi Corlos Franki, Rumelifeneri'nde gezerken sahile vuran dalgalar Aylin Gökhan'ı denize sürüklemiş, bunun üzerine küçük kızın babası ile dayısı çocuğu kurtarmak için suya atlamıştı.

Aylin Gökhan, denizden ölü olarak çıkarılırken, baba Cemal Tayfun Gökhan suda kaybolmuştu. Baba Gökhan'ın cesedinin bulunması için 4 gündür bölgede arama çalışması yapılıyordu.

A.A
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 23:41:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?