2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Babasını oğlu mu öldürdü?

Güngören'de bir şahıs, evinde çok sayıda bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulundu. Polis, evde kanlı elbiselerini bulduğu şahsın oğlunu katil zanlısı olarak gözaltına aldı. 

Akıncılar Mahallesi, Görgülü Sokak, 65 numarada bulunan apartmanın 3. katında, saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, emekli gemi kaptanı Kamil Hoşgör (66) vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle öldürülmüş halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evde yaptıkları araştırmada, çamaşır makinesinde Hoşgör'ün oğlu M.H.'ye (27) ait kanlı elbiseler buldu. Olayda kullanıldığı belirlenen bıçağı da yıkanmış halde bulan polis, elindeki kesik nedeniyle Güngören Kolon Hastanesi'nde tedavi amacıyla bulunan M.H.'yi gözaltına aldı. 

M.H.'nin evden eli kesik şekilde çıkarken annesiyle karşılaştığı, annesine, "Eve hırsız girdi. Onunla boğuştum. Hırsız kaçtı. Ben de elimden yaralandım" dediği öğrenildi. Gözaltına alınan M.H., suçlamaları reddederken, babasını eve giren hırsızın bıçakladığını iddia etti. M.H.'nin babasının öldüğünden haberi olmadığı belirtildi. 

Gözaltına alınan M.H., tedavisinin ardından Güngören Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2006 Cuma 21:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?