6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Babasını öldürüp intihar etti

Şişli'de, ticaretle uğraşan Emirhan Bursalıyan (52), alkol alırken tartıştığı babası Hampursan Bursalıyan'ı (82), tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, saat 00.30 sıralarında, Emirhan Bursalıyan'ın baba ve annesi ile yaşadığı Sıracevizler Caddesi Numara 54'deki 6 katlı apartmanın giriş katındaki dairede meydana geldi. İddialara göre, işleri bozulduğu için son zamanlarda sürekli alkol alan Emirhan Bursalıyan, gece saatlerinde babasıyla tartıştı. Tartışma sırasında cinnet getiren Bursalıyan, ruhsatlı tabancasını çıkartarak babasını başından vurdu. Ardından tabancayı kendi başına dayayarak tetiğe bastı. Bu sırada gürültüye uyanan Jozefyan Mary Bursalıyan, eşi ve oğlunu kanlar içinde yerde yatarken buldu. Jozefyan Mary Bursalıyan'ın çığlıkları üzerine komşuları polise ihbarda bulundu.

Polisle birlikte eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede baba ve oğlunun öldüğü belirlendi. Evdeki incelemenin ardından cesetler ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan komşuları, ailenin 8 ay önce apartmana taşındıklarını ve hemen hemen her gece evden kavga sesleri geldiğini söylediler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 08:20:02
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 09:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?