4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Babil kuleleri Esenyurt'ta inşa ediliyor

ULUHAN BABİL KULELERİ ESENYURT'TA İNŞA EDİLİYOR

Esenyurt'ta 03 Nisan 2011 tarihinde temelleri atılacak olan Uluhan Babil Kuleleri basın toplantısı İstanbul Conrad Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demirhan, Uluhan Grup Yönetim Kurulu Eş başkanı Bekir Cesur, Genel Koordinatör Necati Aktülün ve İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen katıldı.

Esenyurt'ta 03 Nisan 2011 tarihinde temelleri atılacak olan Uluhan Babil Kuleleri, kentsel dönüşümün çağdaş bir örneğini yapı sektörüne sunmayı hedefliyor. Proje, 1050 konut ve 200 ticari birimden oluşuyor. Zemin kazıklarının çakıldığı ve hafriyatın tamamlandığı Babil Kuleleri'nin 2011 Şubat ayında başlayan inşaatı iki yıl içinde tamamlanacak. Daire ve ofis satışlarının başlangıç tarihi ise 3 Nisan 2011 olarak ilan edildi. Bina Yönetim Sistemleri bir Garanti Koza kuruluşu olan Koza Yönetim A.Ş tarafından gerçekleştirilecek olan Uluhan Babil Kuleleri, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilecek.

Uluhan Babil Kuleleri ile, canlı bir yaşam merkezi inşa etmek üzere çalışmalarını sürdüren Uluhan Grup, çevre ile uyumlu, yeşili bol, sağlık ve eğitim kurumlarına yakın, kent merkezlerine ulaşımı kolay yeni konut ve iş merkezi projesiyle elverişli imkanlarla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeyi amaçladığının altını çiziyor.

Uluhan Babil Kulelerinin kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz yeni bir yaşam ve iş merkezi olacağını ifade eden Uluhan Grup Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Bekir Cesur, Esenyurt'un yenilenen modern yüzünün simgelerinden olacak projenin çağdaş yaşamın tüm niteliklerini barındıracağını vurguladı. Her türlü sosyal imkana sahip olan Uluhan Babil Kuleleri'nin iki yıl gibi kısa bir zaman diliminde tamamlanacağını belirten Cesur, her açıdan gerçek bir model olan projenin Esenyurt'un çıtasını çok daha yüksek bir noktaya taşıyacağının altını çizdi. Tanıtım toplantısında söz alan Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demirhan tarihte Babil Kuleleri'nin bir efsaneden ibaret olduğunu, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri Uluhan Babil Kuleleri'nin ise 'yaşayan efsane' olacağını vurguladı.

Çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinciyle yaşam alanları kurduklarını belirten Uluhan Grup yapısında, Türkiye genelinde büyük projelere imza atan sektörün önemli isimlerinden Süleyman Demirhan, Pehlivan Lokantaları'nın sahibi Bekir Cesur ve Necati Aktülün ile Taha Aktülün bulunuyor.

Gerçekleştirdikleri projelerin tam anlamıyla kentsel dönüşüm projeleri olduğunu belirten Uluhan Grup yetkilileri, yaşanabilir, modern konut projelerini önümüzdeki yıllarda çok daha geniş kesimlere ulaştırmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çiziyorlar.

 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2011 Çarşamba 14:13:03
Güncelleme :30 Mart 2011 Çarşamba 15:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?