4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bagajda battaniye altında seyahat

Ramazan Bayramı sebebi ile memleketlerine gitmek isteyen gurbetçiler otobüs terminallerine koşarken, durumu fırsat bilen bazı otobüs firmalarına yönelik denetimler de arttırıldı. İstanbul'dan Siirt'e giden otobüsün bagaj kapısını açan polisler, battaniye altında bagajda seyahet ettirilen 7 yolcu buldu.


Yapılan ihbar üzerine İstanbul'dan Siirt'e yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait otobüs, polis ekipleri tarafından Sultanbeyli'de durduruldu. Otobüsün bagaj kapısını açan polisler, battaniye altında bagajda seyahet ettirilen 7 yolcu buldu. Polis ekiplerinin otobanda durdurarak Sultanbeyli yazıhanesine çektirilen otobüs sürücüsüne ceza kesti. Bagajda seyahat eden yolcular bayram için memleketlerine gittiklerini, kendilerine engel olan polislere ise durumdan memnun olduklarını söyledi.


7 yolcu bagajdan indirilirken, olayı görüntelemeye basın mensupları ise tartaklandı. Firmanın adının kötülendiğini ve yolcuların kendi istekleri ile seyahat ettiğini iddia eden firma yetkilileri, basın mensuplarına saldırdı. Grup tarafından saldırıya uğrayan basın mensupları polis ekiplerinin gözetiminde bölgeden uzaklaştırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 17:03:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?