4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bağcan'dan suç duyurusu

BAĞCAN'DAN SUÇ DUYURUSU

Sanatçı Selda Bağcan, kendisine gelen tedirgin edici maillerden dolayı, komplo şüphesi ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bağcan, kullanmakta olduğu info@seldabagcan.com.tr adresli mailine yahoo.de uzantılı bir mail adresinden bazı resimler ve yazılar içeren veriler gönderildiğini ifade etti. Bu mailde, gönderenin kendisini Atatürkçü olarak nitelendirdiğini, gizli bir eğitim mesajı verdiğini, gönderilerde çarşaflı ve burkalı kadınların yer aldığını söyleyen sanatçı, oldukça kuşkulandığını belirtti. 4 yıldır hizmet aldığı Kobimedya Bilişim firmasından da görüş alan sanatçı, birilerinin kendisini bazı oluşum ve gruplar içinde gösterme çabasında olabileceğini düşünerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Savcılığa sunduğu dilekçede, durumu anlatan Selda Bağcan oldukça huzursuz günler yaşadığını söyleyerek adli işlem yapılmasını talep etti. Gönderilen yazı ve resimleri içeren CD'yi savcılığa teslim eden sanatçı, hiçbir partiye, derneğe üye olmadığını söyledi ve en kısa sürede bu rahatsız edici olayın aydınlanmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 14:35:00
Güncelleme :17 Mart 2011 Perşembe 15:38:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?