6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Bağcılar'a 3 yeni hat 18 otobüs

İETT'DEN BAĞCILAR'A 3 YENİ HAT, 18 OTOBÜS

İETT, Bağcılar'a 3 yeni hat açarak 18 yeni otobüsü hizmete soktu. Yeni araçlar Bağcılar Meydan'da düzenlenen törenle sefere başladı.

Törende konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı, yeni seferlerin Bağcılar trafiğini rahatlatacağını söyledi.

İETT, Bağcılar'a 3 yeni hat ile 18 Mercedes otobüsü hizmete soktu. Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen törenle yeni otobüsler göreve başladı. Yeni hatlar Fatih Mahallesi ve Evren Mahallesi'nden kalkacak iki hat Yenibosna Metrosu'na gidecek. Diğer hat ise Bağcılar Devlet Hastanesi'nden kalkarak, Taksim'e gidecek.

Düzenlenen törende konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 3 hat ve 18 otobüsle Bağcılar'da ulaşımda rahatlama sağlanacağını söyledi. Metro çalışmalarına da değinen Çağırıcı, önümüzdeki yıl metro çalışmalarının da tamamlanacağını söyledi. Çağırıcı, Bağcılar'daki ulaşım sorununun çözümü konusunda attıkları adımlardan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı'ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bağcılar Müftüsü Mustafa Derin'in yaptığı dua ile otobüsler hizmete girdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İETT otobüslerinden birine binerek bir süre şoför olarak aracı kullandı.

İETT'DEN BAĞCILAR'A 3 YENİ HAT, 18 OTOBÜS
İETT'DEN BAĞCILAR'A 3 YENİ HAT, 18 OTOBÜS
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 10:00:05
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 10:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?