30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bağcılar'a gençlik merkezi müjdesi

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, partisinin İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Ben Olsaydım" isimli proje yarışmasının ödül törenine katıldı.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda düzenlenen yarışmanın finali ve ödül törenine Başkan Lokman Çağırıcı'nın yanı sıra AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Kalaycı, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz ve Bağcılar Gençlik Kolları üyeleri katıldı. 22 mahalleden gencin katıldığı yarışmada, gençler projelerini anlatarak jüriyi etkilemeye çalıştı.

Törende konuşan Lokman Çağırıcı, gençlerle ilgili projelerinden bahsetti. Bu yıl 2 tane gençlik merkezi yapacaklarını anlatan Çağırıcı, "Altında otopark, yüzme havuzları, bowling salonları, sinema salonları, derslikler ve etüt salonları ile dev bir proje" dedi. Çağırıcı ayrıca gençlerin yeni icatlar yapabilecekleri icat atölyeleri yapacaklarını, burada çalışacak gençlerin tüm masraflarını kendilerinin karşılayacaklarını söyledi.

Yerel seçimlere de değinen Çağırıcı, AK Parti'nin en az gençlerden oy aldığının söylendiğini, Bağcılar'da oluşturulan güzel havayla Türkiye'de ilk defa gençlerden en fazla oyu almak istediklerini kaydetti.

Yarışma sonucunda Sancaktepe Mahallesi'nden Fatih Altunbay üçüncü, Yenigün Mahallesi'nden İsa Akbulut ikinci olurken birincilik ödülü Yavuz Selim Mahallesi'nden Ömer Faruk Karabulut'a verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 11:04:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?