1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Bağcılar'da cinayet

Bağcılar'da boşanma işlemleri devam eden eşinin akrabasıyla dini nikah kıymasına kızan koca, çifte aracılık ettiği öne sürülen 2 kardeşi kurşun yağmuruna tuttu. Silahlı saldırıda kardeşlerden biri hayatını kaybederken diğer ise yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi 34/1 Sokak'ta saat 21.30 sıralarında meydan gelen olayda, bir süre önce evlenen Y.G. ile L.G. anlaşmazlığa düşünce çareyi boşanmakta buldu. Boşanma işlemleri tamamlanmayan çiftten L.G. eski eşinin akrabası olan K.G. ile dini nikah kıydıktan sonra birlikte yaşamaya başladı. Olanları gururuna yediremeyen Y.G. yakını olan K.G. ve eski eşi L.G.'yi tehdit etmeye başladı. Bir süre önce K.G. ile L.G.'nin Kastamonu'da yaşadığı eve gelen Y.G. çifte ateş açtı. 

Olaydan yara almadan kurtulan K.G. ve L.G. İstanbul'a taşınmaya karar verdi. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Y.G., boşanmak üzere olan eşi L.G. ve K.G.'nin izini Bağcılar'da buldu. Sabaha doğru eve gelen Y.G. boşanmak üzere olan eşi L.G.'yi kaçırdı. Durumdan haberdar olan K.G. olayı polise bildirdikten bir süre sonra L.G.'yi güvenlik güçlerinden teslim aldı. Serbest bırakılan Y.G. akşam saatlerinde çiftin evlenmesine aracılık ettiği öne sürülen H.G. ve Y.G. kardeşlerin evine bulunduğu sokağa geldi. Y.G. silahı çekerek H.G. ve Y.G. kardeşleri kurşun yağmuruna tuttu. Kanlı olayın ardından silahı olay yerinde bırakan Y.G. kaçtı. H.G. olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Y.G. ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, durumunun iyi olduğu öğrenilen Y.G. ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 15:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?