4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bağcılar'da film gibi soygun

Bağcılar'da çalıştığı şirkete ait 29 bin 500 YTL para ile bankadan çıkan bir kişi işyerinin önüne geldiği sırada silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. Aracın camını kıran hırsızlar, içerisinde paraların bulunduğu zarfı alıp kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, olay saat 13.00 sıralarında Bağcılar Bağlar Mahallesi Yalçın Korej Caddesi numara 9'da bulunan Desa Tekstil önünde meydana geldi. Özel bir bankadan şirkete ait 29 bin 500 YTL'yi çektikten sonra arkadaşı ile birlikte arabasına binen Hüseyin İşler, şirketin önüne geldiği sırada arabadan inmek hazırlandı. Bu sırada araca arkadan yaklaşan silahlı 3 kişi, arabanın camını ellerindeki silahın kabzasıyla kırarak, içerisinde 29 bin 500 YTL'nin bulunduğu zarfı alıp kaçtı.

Bunun üzerine araçtan inen Hüseyin İşler, hırsızların silahlı olması nedeniyle müdahale edemedi. Zarfı aldıktan sonra çalıntı olduğu tahmin edilen bir araca binen hırsızlar hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelere başlarken, Hüseyin İşler ifadesi alınmak üzere Güneşli Polis Karakolu'na götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 16:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?