6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Bağcılar'da görüntü kirliliğine son

BAĞCILAR'DA ELEKTRİK TELLERİ YER ALTINA ALINIYOR

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçedeki elektrik hatlarının yer altına alınacağını söyledi. Çalışmaların bu yıl başlayacağını belirten Çağırıcı, 2014 yılında elektrik tellerinin tamamının yer altına alınmış olacağını belirti.

Bağcılar Belediyesi yeni dönemde halk meclisi toplantılarına devam ediyor. Çınar Mahallesi'nde gerçekleştirilen halk meclisi toplantısına çok sayıda vatandaş katılarak sorunlarını Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya anlattı. Vatandaşlardan birinin elektrik tellerinin görüntü kirliliğine yol açtığını söylemesi üzerine Başkan Çağırıcı, ilçedeki tüm elektrik tellerinin yer altına alınacağını söyledi. Projenin hazırlandığını ve elektrik kurumu ile görüşmelerin yapıldığını anlatan Başkan Çağırıcı, Bağcılar'ın tamamında 2014 yılında tüm elektrik tellerinin yer altına alınacağını ifade etti.

Toplantı öncesinde kısa bir selamlama konuşması yapan ve son bir yıl içerisinde yapılan çalışmaları kısaca anlatan Çağırıcı, daha sonra sözü vatandaşlara bıraktı. Sıra ile söz alan vatandaşlar sorunlarını dile getirdi. İstek ve şikayetleri tek tek not alan Çağırıcı, toplantı sonunda bütün sorulara cevap verdi. Toplantıda çocukların da söz alarak futbol sahası ve park istemesi dikkat çekti. Çocukların bu isteklerine de cevap veren Çağırıcı, 8 dönümlük kestane bahçesinin kurulacağını ayrıca yeni parklar yapılacağını söyledi.

Programa AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz, Bağcılar Müftüsü Mustafa Derin, Bağcılar Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu ile diğer kamu kurumu temsilcileri katıldı.

BAĞCILAR'DA ELEKTRİK TELLERİ YER ALTINA ALINIYOR
BAĞCILAR'DA ELEKTRİK TELLERİ YER ALTINA ALINIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 12:43:00
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 16:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?