2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Bağcılar'da gürültü kavgası kanlı bitti

Bağcılar'da gürültü yüzünden çıkan kavgada kolundan bıçaklanan polis memuru tarafından tabancayla vurulan bir kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Merkez Mahallesi 25/4 Sokak'taki bir oyun salonunu işleten Mete Ergün (20), yakındaki bir binada oturan polis memuru E.Y. (25) tarafından iş yerinde aşırı gürültü yapıldığı gerekçesiyle uyarıldı.

Taraflar arasında çıkan ve Ergün'ün yakınlarının araya girmesiyle büyüyen tartışma sırasında polis memuru E.Y. kolundan bıçakla yaralandı. Bunun üzerine sinirlenen E.Y'nin tabancayla ateş açtığı Ergün, başından vurularak öldü. Ergün'ün arkadaşı Erkan Çalışkan (24) ise bacağından vurularak yaralandı.

Çalışkan, kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tedavisinin ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olayın ardından ilçe emniyet müdürlüğüne gelen polis memuru E.Y ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada, 4 ay sonra askere gideceği belirtilen Ergün'ün öldüğünün duyulmasının ardından yakınlarından oluşan bir grup, polis memuru E.Y'nin oturduğu binayı taşlayarak camları kırdılar. Bu kişiler, çevik kuvvet desteğindeki polislerce biber gazı kullanılarak dağıtıldı.

Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.




AA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 12:43:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 88.242.33.xxx Tarih : 27.06.2007 14:05:53
Maalesef Bağcılar bu yönüyle öne çıkıyor saygı ,anlayış ,nezaket hakgetire insanlar yaşarken başkalarını rahatsızetmemeyi öğrenmeli sonra istediğin kadar vahşiler gibi ev taşlasanda faydasız Allah ıslah etsin.. Vuranında başını yaktı işte