7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Bağcılar'da her eve bayrak

BAĞCILAR'DA HER EVE BAYRAK

Bağcılar Belediyesi, bu yıl bir ilke imza atarak, Cumhuriyet'in 87'inci kuruluş yıl dönümünde 50 bin bayrak dağıtıyor. Bayrakların dağıtımına bugün başlandı.

Bağcılar Belediyesi bu yıl bir ilke imza atarak, "Her eve bir bayrak, her ev bir bayrak" projesini başlattı. Proje kapsamında 50 bin haneye 50 bin Türk bayrağı dağıtılıyor. Cumhuriyet'in 87'inci Kuruluş Yıl Dönümü'ne iki gün kala başlayan proje ile evler Türk bayrakları ile donatılacak. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bugün bayrak dağıtımını Çarşı Caddesi'nden başlattı. Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş'un katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte,

sabah işlerine giden vatandaşlarla okullarına giden öğrencilere Türk bayrağı dağıtıldı.

Bayrağın toplum için birleştirici bir unsur olduğunu ifade eden Başkan Çağırıcı, "Cumhuriyetimizin 87'inci Kuruluş Yıldönümünde her evde bir bayrak olsun istedik" diyerek projenin amacını açıkladı.

"Biz, bayrağımıza savaşta da barışta da sahip çıkıyoruz. Çanakkale bunun en güzel örneğidir" diyen Çağırıcı, "Bayrağımıza baktığımızda Cumhuriyetimizin ilanını görüyoruz, şehitlerimizin kanını görüyoruz, gazilerimizin sabrını görüyoruz, gençlerimizin ümidini görüyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 15:03:02
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 15:19:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?