3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Bağcılar'da polise gasp

Bağcılar'da meydana gelen olayda, polis memuru M.Ş., kardeşi M.Ş. ile evine giderken yaklaşık 15 kişinin saldırısına uğradı. Polisi ve kardeşini sopalarla döven ve bıçak çeken saldırganlar, cep telefonlarını ve polis memuru M.Ş.'nin tabancasını gasp ettikten sonra havaya bir el ateş ederek kaçtı.
 
Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 00.30 sıralarında Bağcılar Maslakçeşme Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru M.Ş. Kilis'ten ziyarete gelen kardeşi M.Ş. ile dışarı çıtkı. Bağcılar'da dolmuştan inen polis memuru ve kardeşi, Maslakçeşme Caddesi'ndeki benzin istasyonundan sigara alarak evlerine doğru yürümeye başladı. Bu sırada ellerinde sopa ve bıçakların bulunduğu 15 kişi, polis memuru ve kardeşine saldırdı. Saldırılar üzerine silahını çekmek isteyen polis memuru M.Ş. yediği sopa darbeleri ve tekmeler sonucu yere yığıldı. Saldırganlar, polisin cep telefonunu, paralarını ve beylik tabancısını gasp ettikten sonra, havaya ateş etti. Polis memuru M.Ş. ve kardeşi kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, meslektaşı ve kardeşine yardım etti. Yaralı kardeşler, ekip otosuyla kliniğe kaldırıldı. Ancak polis memuru, başına aldığı darbeler nedeniyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kinik çıkışında , "Beni İstanbul'un meşhur tinercileri gasp etti. İyi çekin İstanbul'un halini görün" diyen M.Ş. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinden sonra çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamak istedi. Ancak bir polis memuru tarafından konuşmasına izin verilmeyerek ve polis otosuna bindirilmeye çalışılan M.Ş. memura tepki göstererek, "Beni gasp eden kişileri istesem vururdum. Hepsini de öldürürdüm.
Tinerciler gasp etti beni. On beş kişilerdi. Yasalar bunu gerektiriyordu. Bu yüzden silah kullanmadım. Silahımı da maalesef gasp ettiler" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2006 Perşembe 11:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?