7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Bağcılar'da silahlı banka soygunu

BAĞCILAR'DA SİLAHLI BANKA SOYGUNU

Bağcılar'da bir banka şubesindeki görevliye silah doğrultup, kasadaki yaklaşık 20 bin TL'yi alan zanlı, yaya olarak kaçmayı başardı. Kayıplara karışan zanlıyı bulmak için havadan ve karadan arama başlatan polis, bir sonuca ulaşamadı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Güneşli Koçman Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde yaşandı. Alınan bilgiye göre müşteri kılığında bankaya gelen 25 yaşlarında bir genç, belindeki silahı çıkartıp veznedeki görevliye doğrultarak paraları istedi. Kasada bulunan yaklaşık 20 bin TL'yi alan zanlı yaya olarak kaçtı. Bankanın güvenlik görevlisi ise zanlıyı kovalamaya başladı. Bir süre devam eden kovalamaca sonunca zanlı izini kaybettirmeyi başardı. Soygunun ardından polis bölgede geniş çaplı aramada

başlattı. Arama çalışmalarına bir polis helikopteri de havadan destek verdi. Banka görevlilerinin verdiği eşkal doğrultusunda bölgede uygulama yapan polis, şüpheli gördüğü 3 kişiyi teşhis için banka şubesine getirdi. Ancak şahısların soygunla ilgisi olmadığı belirlendi. Polis, kaçan soyguncuyu yakalamak için incelemelerini sürdürüyor.

BAĞCILAR'DA SİLAHLI BANKA SOYGUNU
BAĞCILAR'DA SİLAHLI BANKA SOYGUNU
BAĞCILAR'DA SİLAHLI BANKA SOYGUNU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 13:37:05
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 14:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?