1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Bağcılar'da silahlı kavga: 4 yaralı

Bağcılar'da henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada 4 kişi, kendilerini kovalayan şahıslar tarafından silahla vuruldu. Olayda yaralanan 4 şahıs vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bağcılar Yüzyıl Mahallesi Kışla Caddesi 14. Sokak üzerinde saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, aralarında husumet olduğu öne sürülen iki grup arsında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte 4 kişilik grup üyeleri, kavgaya karışan diğer şahıslar tarafından kovalanmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucu, 4 kişi sokakta bulunan bir tekstil atölyesine sığındı. Diğer grup üyeleri, köşeye sıkışan şahısları kurşun yağmuruna tuttu. Çıkan kavgada Fuat Ç., Emirhan E. ve adının Abbas olduğu öğrenilen şahısla birlikte yaralı bir kişi daha vatandaşlar tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Fuat Ç. ve Emirhan E. Vakıf Gureba Hastanesi'nde Abbas isimli şahıs ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay yerine sevk edilen polisler ise çevrede inceleme yaparak kavgaya karışan şahısları bulmak için çalışmalarına başladı.

Görgü tanıkları, "İki grup arasında tartışma çıkmış. Birileri kaçıyordu. Sonra silah sesi duyduk" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 15:58:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?