1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Bahçelievler'de 20 kişilik silahlı saldırı

Bahçelievler'de yaklaşık 20 kişilik bir grup tarafından bir kafe ile lokale düzenlenen silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı.

Yenibosna Zafer Mahallesi Yahya Kemal Sokak'a gelen saldırganlar, sokaktaki “Delibaş Kafe” ile yanındaki bir lokale silahla ateş açtı.

Olayda, kafede garson olarak çalışan Ali Açıkgöz, müşteri Hüseyin Bakır ve sokakta olduğu belirtilen Serkan Yağız adlı kişiler vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Kesici aletler de taşıdıkları belirtilen gruptakiler, sokakta park edilen yaklaşık 10 araca da camlarını kırarak zarar verdikten sonra kaçtılar.
Özel Nisa Hastanesi'ne kaldırılan 3 yaralıdan, göğsünden vurulan Hüseyin Bakır ile boynundan yaralanan Ali Açıkgöz İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Bakır ile Açıkgöz'ün hastanede polise verdikleri ilk ifadede, “saldırıya uğrama nedenlerini bilmediklerini” söyledikleri belirtildi.

Yetkililer, saldırının bir süre önce yaşanan bir kavgadan kaynaklanmış olabileceğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirttiler.
A.A.
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2007 Pazartesi 01:34:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?