7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Bahçelievler'de banka kundaklandı

Bahçelievler'de kimliği belirsiz kişiler, bir banka şubesini yakmak istedi.

Yenibosna, Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, kimliği belirsiz 3 kişi park halindeki araçlara ve Türkiye İş Bankasına ait bir şubesine benzin dökerek ateşe verdi. Saldırı sonrası banka şubesinin camları kırılırken, iki araç alev aldı.

Saldırganlar olay yerinden biraz uzaklaşarak ellerindeki havai fişeklerle diğer araçları ve banka şubesini tutuşturmaya çalıştı. Dışarıdaki gürültüyü duyan vatandaşlar kendi imkanlarıyla araçlardaki yangını söndürmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yanan araçları söndürdü. Araçlarda büyük maddi hasar meydana geldi.

HAVAYİ FİŞEK KULLANDILAR

Mahalle sakinleri, patlama sesi ile gürültüye uyandıklarını dile getirerek, 'Araçlarımızın yandığını görünce hemen itfaiye ekiplerine haber verdik. Bu sırada şahıslar başka araçları da yakmaya çalışıyorlardı. Fakat diğer iki araç alev almadı. Kendi araçlarımızı kendimiz de söndürmeye çalıştık." dedi.

Saldırganların bir kutu havai fişeği kullanamadan olay yerinde bırakarak kaçtıkları gözlendi. Polis ekipleri olay yerinde kullanılmayan havai fişekleri de incelemeye aldı. Olay yeri İnceleme Ekipleri güvenlik şeridi içine alınan caddede delil topladı. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini de incelemek için toplayan polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı.

 

...
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2012 Pazartesi 09:42:05
Güncelleme :6 Şubat 2012 Pazartesi 09:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?