2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Bahçelievler'de kaza: 4 yaralı

Bahçelievler'de aşırı sürat yapan bir otomobil sürücüsü kaldırımda yürüyen 4 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken araç sürücüsünün bir motosikletli ile yarış yaptığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bahçelievler Zafer Mahallesi Dereyolu Caddesi üzerinde saat 23:10 sıralarında meydana geldi. Azad Pekcan. yönetimindeki 34 BD 1505 plakalı otomobil sürücüsü aşırı süratli olduğu için direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil daha sonra kaldırımda yürüyen 4 yayaya çarparak yaralanmalarına neden oldu. Yaralılar, olay yerine gönderilen ambulanslarla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri araç sürücüsü Azad Pekçan'ı gözaltına almak istedi. Ancak Pekçan gözaltına alınmamak için polislere direnerek engel olmaya çalıştı. Güçlükle kontrol altına alınan Pekçan daha sonra polis merkezine götürüldü. Pekçan'ın yakını olduğunu ileri süren bir vatandaş ise Pekçan'ın bırakılması için bir süre polisle tartıştı. Kazanın ardından otomobilde yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri sürerken konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayın görgü tanıkları ise otomobil sürücüsünün yolda bir motosikletli ile yarış halinde olduklarını idda ettiler. Bir vatandaş, "Çok hızlı geliyorlardı. Motosikletli bir sürücü ile yarış yapıyorlardı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2007 Pazar 06:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?