6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Bahçelievler'de otomobil dereye uçtu

BAHÇELİEVLER'DE OTOMOBİL DEREYE UÇTU

Bahçelievler'de önünde seyreden otomobilin ani dönüş yapması üzerine kontrolden çıkan otomobil, yaklaşık 5 metre yükseklikten dereye uçtu. Sürücü, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, saat 10.45 sıralarında Mehmet Akif Bulvarı Soğanlı Köprüsü yanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 FV 0282 plakalı otomobiliyle Bakırköy istikametine seyreden Sertaç Martin, önünde seyreden bir otomobilin ani dönüş yapması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce dönüş yapan otomobile çarpan Martin, ardından yol kenarındaki vatandaşlara çarpmamak için direksiyonu kırdı. Dere kenarındaki refüjde asılı kalan otomobil, daha sonra 5 metre yükseklikten Tavukçu Deresi'ne uçtu Deredeki suyun az olması olası bir faciayı önledi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Sertaç Martin, çevredeki vatandaşlar ve itfaiyenin yardımıyla dereden çıktı.

Kazaya neden olan aracın ise olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü. Sertaç Martin, "Karşıdan geliyordum. Frene basmadan dönen bir araca kapıdan vurdum. Karşıda insanlar vardı, onlara çarpmamak için direksiyonu bir daha kırdım. Önce refüjde asılı kaldım, daha sonra da dereye düştüm" dedi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

BAHÇELİEVLER'DE OTOMOBİL DEREYE UÇTU
BAHÇELİEVLER'DE OTOMOBİL DEREYE UÇTU
BAHÇELİEVLER'DE OTOMOBİL DEREYE UÇTU
BAHÇELİEVLER'DE OTOMOBİL DEREYE UÇTU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 11:51:00
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 13:07:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?