3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Bahçelievler'de taksici cinayeti

Bahçelievler'de, mesai bitimi evine dönmek için yola çıkan taksici Nihat Ünyeli, trafikte yaşanan tartışmanın ardından motosikletli 2 kişi tarafından bıçaklandı. Yaralı halde arkadaşı tarafından hastanaye kaldırılan taksici tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olay saat 02.00 sıralarında Yenibosna Yıldırım Bayezıt Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenibosna'daki Kuleli Taksi Durağı'nda çalışan Nihat Ünyeli(35), mesaisi bitince kullandığı 34 THK 42 plakalı taksiyi yıkatmaya gitti. 

Buraya gelmeden önce trafikte motorsikletli 2 kişi ile tartışan Ünyeli, taksiyi yıkattıktan sonra da bu 2 kişi tarafından takip edildi. Tartışma Yenibosna Yıldırım Bayezıt Caddesi üzerinde de devam etti. Ünyeli aracını durdurup elinde sopayla indi ve motosikletteki şahıslar da bıçakla Ünyeli'ye saldırdı. Ünyeli, kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından, vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklandı. Ünyeli kanlar içinde yere serilirken, faiiller kullandıkları motosikletle olay yerinden kaçtı. Yaralı taksici olay yerine gelen arkadaşları tarafından Özel Yenibosna Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Taksici, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Bu arada, Ünyeli'nin yakınları olayı duyunca hastaneye akın etti. Ünyeli'nin öldüğü haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Bazıları acil servise alınarak ilaçla sakinleştirilmeye çalışıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 09:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?