30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bahçelievler'de yol ortasında cinayet

Bahçelievler'de bir kişi sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü. Cinayetin işlendiği yerde toplanan meraklı vatandaşları dağıtmaya çalışan bir polis memuru, sinirlerine hakim olamayınca bir kişiye karşı zor kullandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Bahçelievler Yenibosna Zafer Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi Babil Sokak girişinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, birkaç sokak ilerdeki evine gitmekte olan Bahattin Türkyılmaz'a, (44) kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ateş açıldı. Baş kısmına ve vücudunun çeşitli yerlerine 4 kurşun isabet eden Türkyılmaz, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Türkyılmaz, sağlık ekiplerinin tüm
müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Türkyılmaz'ın "adam yaralama" suçundan cezaevinde yattığı ve kısa bir süre önce dışarı çıktığı öne sürüldü.

Öte yandan, çevrede toplanan meraklı vatandaşlar ise polise zor anlar yaşattı. Polis, meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmakta güçlük çekti. Sinirlerine hakim olamayan bir polis memuru, bir vatandaşa güç kullandı. Polis memurunun vatandaşa tokat atması üzerine şoke olan vatandaşlar hemen dağıldı. Meraklı kalabalık, bölgeden ayrılırken, güç kullanan polis memuruna tepki gösterdi.
Olay yerine gelen Türkyılmaz'ın oğlu ve gelini ise gözyaşlarına boğuldu. Bir. görgü tanığı ise, "Silah sesleri duydum. Şahsın yere düştüğünü gördüm. Ama kaçan birini görmedim. Geldiğimizde adam ölmüştü" dedi.
Türkyılmaz'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Polis, cinayetin ardından bir kişinin yaya olarak kaçtığını tespit ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 19:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?