3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Bahçelievler'de zincirleme kaza

Bahçelievler'de, yağmur nedeniyle kayganlaşan yol, kazayı da beraberinde getirdi. 

Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürünün kullandığı kamyon, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Önce seyir halindeki bir dolmuşa ardından da bir ticari taksiye çarparak durabilen kamyon sürücüsü, 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. 

Edinilen bilgiye Bahçelievler, Kocasinan, Kemal Sunal Caddesi üzerinde saat 05.00 sıralarında meydana gelen kazaya yağmur nedeniyle kayganlaşan yol neden oldu.
34 DA 6413 kamyon, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı yönde seyir halinde bulunan Halil Koldemir'ın kullandığı 34 TZA 10 plakalı dolmuşa çarpan kamyon, daha sonra Faruk Kılıç yönetimindeki 34 TEV 54 plakalı taksiye çarparak sürükledi. Kazada Halil Koldemir ve Faruk Kılıç ağır yaralandı. Takside sıkışan yolcu Faruk Keskin ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen Keskin'in yakınları kamyon sürücüsüne tepki gösterdi. 

Görgü tanıkları, "Kamyon Şirinevler yönünden geliyordu, kontrolden çıkarak yolun diğer yanına geçti. Önce dolmuşa, ardından da ticari taksiye çarparak durabildi. Burada sık sık böyle kazalar yaşanıyor, buna bir çözüm bulunması gerekiyor" dedi.
Olay yerinde inceleme yapan polis, kamyon sürücüsünü gözaltına aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 11:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?