6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Bakan Demir'den "3 çocuk" tavsiyesi

BAKAN DEMİR'DEN NİKAH ŞAHİDİ OLDUĞU ÇİFTE

Karaman, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç için ise "Geçtiğimiz günlerde Türk halkının gelecekte daha demokratik bir ortamda yaşaması için çok güzel çalışmalar yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, hepsiyle gurur duyduk" ifadelerini kullandı.

Nikah töreninde konuşan Bakan Mustafa Demir, gelin ve damada nasihatlerde bulundu. Demir, "Az önce gençlerimizin evlenmelerine şahadette bulunduk. Allah şahadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin. Allah hayırlı evlatlar versin. Sayın Başbakanımızın bir tavsiyesi var. Ben onu hatırlatmakta büyük fayda görüyorum. İnşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etmeye başladığında 3 çocuğa varana kadar durmak yok" dedi.

Evlilik cüzdanını geline veren Demir, "Sayın Başbakanımızın 'evlilik cüzdanını bayanlara verin' diye bir tavsiyesi var. Çünkü 'bayanlar aradığında her zaman buluyor' diye ifade ediyor. Bunları erkekler bir yerlere koyduğunda 'acaba nereye koyduk' diye bir hafta düşünüyoruz. Kızımız bu aileyi en güzel yerlere taşıyacak inşallah" diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 16:54:05
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 23:39:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?