30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bakan'dan ilk açıklama: Şişli'yi alın!

AB'den sorumlu Devlet Bakanı olarak atanan Egemen Bağış İstanbul'a döndü.

Şişli AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri tarafından karşılanan Bağış, "Şişli Belediyesi'ni istiyorum" dedi.

Fas'ın İstiklal Partisi'nin 15. Genel Kurulu'na katılmak için gittiği Fas'tan dönen Egemen Bağış, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda partisinin Şişli İlçe Başkanlığı üyeleri ve parti yöneticileri tarafından karşılandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak gittiği Fas'tan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci olarak dönen Bakan Bağış, gazetecilerin duygularını sormaları üzerine ''Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah milletin sevgisine ve teveccühüne layık oluruz'' dedi.

Şu anda başka bir konuda açıklama yapmayı düşünmediğini belirten Egemen Bağış, Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini kaydetti.
Bağış, ellerindeki pankartlarla kendisini karşılamaya gelen partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Şişli İlçe Başkanımızla bana çok büyük bir sürpriz yaptınız. Bunu beklemiyordum. Çok duygulandım. Çok teşekkür ediyorum. 2002'den bu yana sizlerle birlikte bir yolculukta adım adım ilerliyoruz. Sizler Şişli teşkilatı olarak bana sahip çıktınız. Bana Şişli'nin vekili diyordunuz. Şimdi Şişli'nin bakanı demişsiniz. Madem ki beni Şişlili kabul ediyorsunuz, ben de sizlerden bir söz istiyorum; Şişli
Belediyesi'ni istiyorum. 29 Mart'a kadar hep birlikte çalışacağız, Şişli'de devrim bekliyoruz'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 18:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?