30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bakırköy sahilinde hız kazası: 1 ölü

Bakırköy Sahilyolu'nda hız yapan bir otomobil kontrolden çıkarak, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ikiye bölünen araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.30 sıralarında Bakırköy Sahilyolu, Yeşilköy istikameti Hava Harp Okulu sapağında meydana geldi. İddiaya göre aşırı hız yapan 34 DOJ 01 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ikiye bölünen araçta yolcu olarak bulunan Şendoğan Kaya (30) isimli şahıs araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ismi öğrenilemeyen sürücüyü Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, araç içinde sıkışan Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları aracın aşırı süratli bir şekilde seyrettiğini ve kazanın biranda meydana geldiğini ifade ederken, olay nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, aracın çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 11:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?