30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bakırköy'de patlama

Bakırköy'deki bir kafede henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Olayda yaralılar olduğu bildirildi. 

Bakırköy'deki bir kafede meydana gelen tüp patlamasında 3 kişi yaralandı. İstanbul Valisi Muammer Güler, olayın terörle bir ilgisi olmadığını açıkladı.

Saat 12.35 sıralarında meydana gelen olayda, Zeytinlik Mahallesi İstanbul Caddesi Yakut Sokak üzerindeki Fun Kafe'de şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte kafenin arka bölümünde çökme meydana gelirken, ilk belirlemelere göre içeride bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Vücudunda ağır yanıklar oluştuğu gözlenen Nejla Şahbaz, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Diğer 2 yaralı da Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde polis ve bomba uzmanları tarafından yapılan incelemeler sonucunda patlamaya gaz sızıntısının neden olduğu anlaşıldı.
İstanbul Valisi Muammer Güler de, olayın terörle bağlantısı olmadığını belirterek, gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada kafe sahibi, kızı ve bir müşterinin yanarak yaralandığını açıkladı. Olayda can kaybı olmadığını ifade eden Güler, yaralıların sağlık durumunun ağır olmadığının da altını çizdi. 


 Bakırköy'de bir kafede meydana gelen tüp patlamasında yaralanan 1'i ağır 5 kişi tedavi altına alındı.
Patlamada ağır yaralanan ve vücudunda büyük yanıklar oluşan kafe sahiplerinden Nejla Şahbaz İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı kadının yakını olan ve durumunun daha iyi olduğu öğrenilen Uğur Şahbaz ile bölgedeki esnaflardan Mustafa Yücel ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlama sırasında kafenin yakınında bulunan Aytaç Özvicdan ile Murat Güzeller'in ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 17:14:30
Güncelleme :3 Haziran 2009 Çarşamba 17:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?