4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bakırköy'de silahlı çatışma!

BAKIRKÖY'DE SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI

Bakırköy Osmaniye'de iki taraf arasında meydana gelen silahlı kavgada 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, gece saat 23.45 sıralarında Osmaniye'deki Lavanta Çay Bahçesi önünde iki taraf arasında başlayan tartışmanın büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştüğü öğrenildi. Tarafların silahla karşılıklı ateş etmesi sonucu olayda 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Murat Hökenek (30) Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Burak Hökenek (32) Özel Ethica Hastanesi'ne, Muhammet Alkan (27) ise İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine sev edilerek tedavi altına alındı. Olayda ağır şekilde yaralanan Burak Hökenek ile Muhammet Alkan'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu, hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı bildirildi.

Bölgeye sevk edilen emniyet güçleri, yapılan çalışmada olayla ilgili oldukları öne sürülen 4 kişiyi gözaltına alırken, kavganın, saldırıyı başlatan grup arasından bir kişinin eşine gelen cep telefonu mesajı sonrası meydana geldiği iddia ediliyor.

Olayda kullanıldığı ileri sürülen bir tabancanın ise olay yeri yakınındaki çöp konteynırında ele geçirildiği ve incelenmek üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Diğer yandan olayın yaşandığı bölgeye ek polis kuvveti ve 112 acil servis ambulansları sevk edilerek tedbir alındı. Gerginliğin sürmesi ve tarafların yakınlarının da olay yerine gelmesi sonucu yer yer taşkınlıklar da yaşandı.

Taraflar olay yerinde görüntü alan basın mensuplarına da tepki gösterirken, polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

BAKIRKÖY'DE SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI
BAKIRKÖY'DE SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI
BAKIRKÖY'DE SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2011 Çarşamba 00:29:00
Güncelleme :30 Mart 2011 Çarşamba 15:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?