3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Bakırköy'de trafik kazası: 1 ölü

Bakırköy virajı alamayarak karşı şeride uçan Naki Kılıç yönetimindeki araç, önce refüje çarparak karşı şeride uçtu daha sonra seyir halinde olan başka bir araca çarptı. Kılıç, aracı içinde sıkışarak hayatını kaybederken, aynı araç içinde bulunan arkadaşı ve diğer araç içinde bulunan sürücü kazada yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, arkadaşı ile birlikte, 02.00 sıralarında 34 VM 9392 plakalı otomobiyle Bakırköy'den Yeşilköy yönüne giden Naki Kılıç, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle Hava Harp Okulu önündeki virajı alamadı. Kılıç, aracın kontrolünü sağlayamayınca refüje çarpıp karşı şeride uçtu. Hızını alamayan araç daha sonra Mehmet Bıro Sögüt yönetimindeki 34 ATC 82 plakalı otomobile çarptı. Kazada Naki Kılıç otomobilinde sıkışırken, arkadaşı ile diğer otomobildeki Mehmet Bıro Sögüt hafif yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Kılıç'ı çıkarmak için çalışma başlatırken, sağlık ekipleri ise talihsiz adama sıkıştığı yerde ilk müdahaleyi yaptı. 

Otomobilin ön tarafı kesilerek sıkıştığı yerden çıkarılan Kılıç'ın hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekibi, elektro şok uygulayarak hayata döndürmeye çalıştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Kılıç kurtarılamadı. Kılıç'ın cesedi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2006 Perşembe 16:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?