6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Baldız'dan iç gıcıklatan oyun

Çığır Tiyatrosu, geçen sezon Vajina Monologları ve Dövme oyunlarıyla tartışma yaratmıştı. Bu sezon da Kuğular Şarkı Söylemez’le adlarından sıkça söz ettirecekler gibi görünüyor

Çığır Tiyatrosu, geçen sezon Vajina Monologları ve Dövme oyunlarıyla tartışma yaratmıştı. Bu sezon da Kuğular Şarkı Söylemez’le adlarından sıkça söz ettirecekler gibi görünüyor.

Berna Öztürk, Cüneyt Sayıl, Merih Ermakastar, Orhan Bıyıklı, Faruk Akgören, Mete Horozoğlu, Ferdi Merter ve Nami Esatgil’in oynadığı, afişiyle bile olay yaratan oyun, önceki gece seyirciyle buluştu. "Kuğular Şarkı Söylemez", AİDS’İ ve hastalık nedeniyle solan yaşamları anlatıyor.

 Ancak oyunun konusundan çok Tarkan’ın baldızı olarak tanınan Berna Öztürk ve Cüneyt Sayıl’ın cüretkar sahneleri dikkat çekiyor. Öztürk, sahnede sınır tanımıyor doğrusu.

Baldız "Burada bir amaç için toplandık o yüzden de soyunmaktan çekinmedim. Cüretkar sahneler beni hiç zorlamadı" diye konuştu. Berna’yı izlemeye gelen ablası Tarkan’ın sevgilisi Bilge de kardeşini ayakta alkışladı.



vatan gazetesi
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 10:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?