30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Balık değil bomba geldi

Üsküdar sahilinde denizden 1 adet el bombası çıktı. Balık tutmaya gelen iki arkadaşın oltasına takılan el bombası, inceleme altına alındı.

Olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Vaniköy sahiline balık tutmak için gelen 2 vatandaş, oltaya sert ve ağır bir cismin takıldığını fark etti. Oltayı yukarı doğru çeken şahıs, takılan şeyin el bombası olduğunu fark etti. Ardından olayı polise ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü polisleri geldi. Yapılan incelemelerin ardından el bombası, detaylı inceleme için kriminal laboratuara götürüldü.
Yetkililer başka mühimmatların bulunabileceği ihtimali üzerinde dururken, yarın gündüz saatlerinde bölgede arama çalışmaları yapılabileceği öğrenildi.

Görgü tanıklarında Ferda Akbıyık adlı bir vatandaş, "Biz burada hemen hemen her gün balık tutmaya geliriz. Burada bir arkadaşımızın misinasına el bombası takılmış. Boş veya dolu olup olmadığını bilmiyoruz. Ya dolu olursa diye düşündüm. Sonra polisi aradık. Olay yerine gelerek incelediler. Biz daha önce de yine burudan havan mermisi çıktığını işitmiştik" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 14:22:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?