3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Balkonda otururken vuruldu

Beyoğlu'nda evinin balkonunda oturan bir şahıs, polis ile uyuşturucu satıcıları arasında çıkan çatışmada kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre olay, dün saat 21.00 sıralarında Beyoğlu Sakızağacı Caddesi Numara 71'deki binanın birinci katında meydana geldi. Cadde üzerinde polis ve uyuşturucu satıcıları arasında çıkan çatışmada seken kurşunlardan biri, evinin camında duran Mehmet Doğan'a (76) isabet etti. Doğan, yakınları tarafından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Olayın soruşturma aşamasında olduğunu belirten polis, Mehmet Doğan'ın ölümüne neden olan kurşunun polisin mi yoksa kovalanan kişilerin mi tabancasından çıktığının balistik incelemeden sonra ortaya çıkacağını söyledi.
 
Mehmet Doğan'ın torunu Onur Aydın, dün gece dedesini öldüğünü öğrenerek eve geldiğini ifade ederek, "Dedem akşam ezanı vakti abdest alıp pencereye çıkıyor. O arada silah seslerini duyuyor. Bir kurşun cama diğeri de dedemin başına isabet ediyor. Çok üzgünüz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 16:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?