3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Banka veznedarı gasp edildi

Bahçelievler'de, tahsil ettiği parayı bankaya götürmek için yola çıkan veznedar, polis olduklarını öne süren maskeli silahlı 4 kişi tarafından gasp edildi. Bankaya ait 170 bin YTL'yi çalan gaspçılar kaçarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, bir bankada görev yapan veznedar, Bahçelievler'de tahsil ettiği 170 bin YTL'yi bankaya götürmek üzere aracıyla yola çıktı. Bu sırada veznedarın kullandığı 06 BE 7263 plakalı araç, İğde Sokak üzerinde durduruldu.

Polis olduklarını öne süren maskeli silahlı 4 kişi, veznedarı etkisiz hale getirerek para dolu çantayı aldı. Bu sırada havaya bir el ateş ettikleri öğrenilen şahıslar kaçarken, veznedar polise başvurdu. Veznedarın ifadesini alan polis, şahısların yakalanması için bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan arama çalışmalarına bir polis helikopteri de havadan destek verdi.

Bir görgü şahidi, "Aracı durdurdular. 'Dur polis' diye bağırdılar. Şahsı araçtan indirip parasını alıp kaçtılar. Şahıslar kaçarken havaya bir el ateş etti" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 20:44:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?