3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Barda intihar mı, cinayet mi?

Beyoğlu'nda bir barda kız meselesi yüzünden tartıştığı 2 kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürülen Murat Uygur'un yakınları, Uygur'un vücudunun çeşitli yerlerine 3 kurşun isabet ettiğini belirterek, olayın intihar olmadığını iddia etti.

Beyoğlu'nda 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın kız meselesi yüzünden meydana geldiği öne sürülürken, sevgilisinin barda eğlendiği 2 kişiyi silahla öldüren Murat Uygur'un (24) daha sonra intihar ettiği belirtilmişti. Çıkan kavgada Yavuz Yıldız ve Tufan Saral olay yerinde, Murat Uygur ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Cenazeler Taksim İlkyardım Hastanesi morguna kaldırılırken, Murat Uygur ve Yavuz Yıldız'ın yakınları hastaneye gelerek bilgi aldı. Yavuz Yıldız'ın babası ve annesinin hayli üzgün oldukları gözlenirken, olayın nasıl gerçekleştiği konusunda bir bilgilerinin olmadığı belirtildi. Baba Metin Yıldız, söz konusu olayda kullanılan silahın bara nasıl sokulduğu konusunda bir bilgisinin olmadığını belirterek, "Hiçbir şeyden haberimiz yok" dedi.

Yıldız'ın bir arkadaşı ise "Murat Uygur diye bir vatandaşla tartışma çıkmış. Yanlarında bir kız varmış. Ondan haberim yok. Bara girmişler. Murat Uygur ile tartışma çıkmış. Duyduğuma göre arkadaşı vurmuş, sonrada kendisini vurmuş. Murat içerdeymiş ve içerde ateş etmişler. Göz teması yüzünden bir tartışma çıktığını duydum. Birbirlerini tanımıyorlar" diye konuştu.

Yavuz Yıldız ve Tufan Saral'ı vurduğu ve ardından intihar ettiği öne sürülen Murat Uygur'un yakınları ise "Bize bir şey söylenmedi. Herhangi bir bilgimiz yok. Biz olayları polisten öğrendik. Murat serbest meslek sahibiydi. Bizim bildiğimiz kız arkadaşı yok" dedi.

Murat Uygur'un intihar ettiğine dair herhangi bir bulgu olmadığını iddia eden yakınları, "Murat'ın vücudunda herhangi bir intihar etme belirtisi yok. Göğsüne 3 tane mermi gelmiş. İntihar eden adam göğsüne nasıl 3 tane mermi sıksın. Başında hiçbir kurşun izi yok. Vücudunda 3 tane var. Polislerin söylediği intihar ama intihar izi yok" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 15:01:25
Güncelleme :10 Aralık 2008 Çarşamba 15:07:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?