30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Barda kaleşnikof dehşeti

Fatih'te haraç için girdikleri barda olumsuz yanıt alan 3 kardeş dehşet saçtı. İçerisinde müşterilerinde bulunduğu sırada kaleşnikof marka silahlarla rastgele ateş açan şahıslar ile barın güvenlik görevlileri arasında çatışma yaşandı.

Film sahnelerini aratmayan çatışma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Alınan bilgiye göre Aziz Kartal, Serhat Kartal ve Raşit Kartal isimli kardeşler 15 Şubat 2009 tarihinde Aksaray Polis Merkezi'nin yakınında bulunan Era Bar'a geldi. Bar sahiplerinden haraç isteyen kardeşler, olumsuz yanıt alınca ellerindeki kaleşnikof ile barda rast gele ateş açtı. İçerisinde müşterilerin de bulunduğu sırada meydana gelen olayın ardından, bardaki güvenlik görevlileri kaleşnikoflu kardeşlere tabanca ile karşılık verdi. Yaşanan çatışma sırasında barın içi savaş alanına dönerken, müşterilerde çatışmanın ortasında kaldı.

Müşteriler, kurşunlardan korunmak için kendilerini yerlere ve masaların altına attı. Çatışmanın ardından Aziz Kartal, Serhat Kartal ve Raşit Kartal kaçarak kayıplara karıştı. Olayda 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, film sahnelerini aratmayan çatışma anı barın güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Saldırı sırasında barda bulunan bir müşterinin çatışma anında olanlara aldırmayıp sakin bir şekilde içkisini içmesi ise dikkat çekti.

Güvenlik kamerası görüntülerine el koyan polis ekipleri, kimlikleri tespit edilen şahısları yakaladı. 3 kardeş, haklarında gıyabi tutuklama kararı bulunduğu için sorgulanmadan cezaevine gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?