3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Barışmak için gitti, öldürdü

Maltepe'de 4 ay önce kavga ettiği kişilerle barışmak için yanlarına giden genç, yeniden tartıştığı bir kişiyi bıçakladıktan sonra kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs kurtarılamadı. 

Alınan bilgilere göre, olay, Maltepe ilçesi Gülsuyu Mahallesi Şahinler Sokak'ta meydana geldi. Bir restoranda garsonluk yapan Ç.Ö, Ç.Y ile 4 ay önce belirlenemeyen bir sebepten dolayı kavga etti. 4 ayın ardından tartıştığı Ç.Y ile barışmaya karar veren Ç.Ö, önceki gün barışmak amacıyla yanına gitti. Ç.Ö, bir süre konuştuğu Ç.Y'nin ağabeyi A.Y (34) ile tartışmaya başladı. İddiaya göre, A.Y üzerindeki silahı çekerek, ateşlemek istedi. Ancak silah ateş almayınca, Ç.Ö o esnada üzerinde taşıdığı bıçağı rasgele salladı. Ç.Ö, A.Y'yi ağır şekilde yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.Y yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Polisin takibi sonucu suç aleti ile birlikte yakalanan Ç.Ö ise yapılan sorgulamasının ardından Kartal Adliyesi'ne sevk edildi. Burada suçunu itiraf eden Ç.Ö tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne konuldu. Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularına cevap veren Ç.Ö, "pişmanım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 12:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?