4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bariyerlere saplanan araçtan sağ çıktı

Bayrampaşa'da meydana gelen kazada, bariyerin saplanarak ikiye katladığı otomobilin sürücüsü elektrikçi ustası Özkan Karanfil (29), ters dönerek başının üzerine düşün otomobilden sağ çıktı. Kazada Murat Sucu (29) yaralandı. 

29 yaşındaki Özkan Karanfil yönetimindeki 34 TC 83 62 plakalı otomobil, saat 00.30 sıralarında Hal Yolu Aksaray yönünde giderken Kadife Köprüsü altında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyere saplanan araç ikiye katlandı. 

Ön tarafa saplanan bariyer otomobili ikiye katladıktan sonra ters çevirdi. Adeta hurdaya dönen aracın sağ koltuğunda oturan Murat Sucu, taksiciler tarafından yaralı olarak kurtardı. Bu sırada altta başı gözüken Özkan Karanfil'in yardımına ise itfaiye ve sağlık ekipleri yetişti. Başının üzerinde otomobilin tavanı duran Özkan Karanfil'in öldüğü düşünüldü. Otomobil kaldırıldıktan sonra Özkan Karanfil'in yardım istemek için sesler çıkarması herkesi şaşırttı. Bu sırada bir trafik polisi, yaralının elini tutarak moral vermeye çalıştı. Karanfil, uzun uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden çıkarıldı. 

Ambulasla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Özkan Karanfil yoğun bakıma alındı. Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedaviye
alınan Murat Sucu'nun ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. 

Öte yandan, üst geçitin üzerinde toplanarak kazayı izleyen vatandaşlar ilginç bir görüntü oluşturdu.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 11:46:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?