7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Baro başkanının avukat kızı ölü bulundu

GENÇ AVUKAT EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

İstanbul Barosu avukatlarından Ece Arslan Şişli'deki evinde ölü bulundu. Poyraz Hukuk Bürosu'nda çalıştığı öğrenilen Arslan'ın, Eskişehir Baro Başkanı Oğuz Arslan'ın kızı olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, gün boyu Avukat Ece Arslan'dan (28) haber alamayan yakınları, saat 21.00 sıralarında Arslan'ın Şişli Merkez Mahallesi Kocamansur Sokak üzerinde bulunan Deniz Apartmanı'ndaki evine geldi. Kapının açılmaması üzerine şüphelenen yakınları polisten yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla girdikleri evde genç avukatın cesediyle karşılaştı. Herhangi bir yara ve darp izine rastlanmayan Arslan'ın cesedi, yapılan ilk incelemelerin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genç avukatın ölüm haberini alan yakınları olay yerine geldikten sonra uzun süre gözyaşı dökerken, Arslan'ın Poyraz Hukuk Bürosu'nda çalıştığı ve Eskişehir Baro Başkanı Oğuz Arslan'ın kızı olduğu öğrenildi. Kızlarının öldüğünden habersiz olan anne ve babasına acı haber verilemeyince Arslan'ın hastalandığı şeklinde bilgi verildiği ve ailesinin bu haber üzerine Eskişehir'den İstanbul'a gelmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Avukat Ece Arslan, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde baktığı bazı çete davalarıyla biliniyordu.

GENÇ AVUKAT EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
GENÇ AVUKAT EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
GENÇ AVUKAT EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 23:25:01
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 09:32:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?