6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Başhekim kıskançlık kurbanı

Ümraniye Sağlık Ocağı’nın Başhekimi Gürcan Ünlüsoy, kıskançlık krizine giren 25 yıllık eşi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Ümraniye Merkez Sağlık Ocağı’nda Başhekim olarak görev yapan Gürcan Ünlüsoy, eşiyle Kıbrıs tatili dönüşünde eve girer girmez telefonu çaldı. Çift arasında çalan telefon kıskançlık tartışmasına neden oldu. Tartışma sırasında eşi Gürcan Ünlüsoy’a “Seni bıçaklarım“ diye bağıran S. Ünlüsoy mutfağa koşarak bir ekmek bıçağı aldı. "Beni vuracakmısın" diyen Gürcan Ünlüsoy’un elbisesini sıyırması ile bıçağı saplayan S.Ünlüsoy eşini ağır şekilde yaraladı. Daha sonra şoka giren öfkeli kadın koşarak evlerinin hemen altındaki taksi durağından yardım istedi. Komşuların ihbarı ile gelen sağlık ekipleri Gürcan Ünlüsoy’un öldüğünü tespit etti. Olaydan sonra gözaltına alınan S. Ünlüsoy, polis merkezindeki sorgusunun ardından Kadıköy Adliyesi’ne çıkarılarak tutuklandı.

S.Ünlüsoy’un ilk evliliğinden olan kızı Betül İ. savcıya verdiği ifadesinde annesinin Gürcan Ünlüsoy ile sık sık tartıştıklarını anlatarak şunları söyledi: "Gürcan bey ile annem 1985 yılından bu yana birlikteler. Sık sık tartışırlar ve bu nedenle zaman zaman polisi aradıklarına şahit oldum. Dün anneler günü nedeniyle annemi aradım ancak gündüz ulaşamadım. Gece annem beni aradı. Sesi kötü geliyordu. Ne olduğunu sorunca ’bildiğin şeyler’ diyerek tartıştıklarını ima etti." dedi.

...
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 20:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?