7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Başını taşla ezdiler

Güngören'de, oto tamirciliği yapan Türkmenistan uyruklu Kathacan Gurbanov (28) başına taşla vurularak öldürüldü. Olayın kız meselesi nedeniyle meydana geldiği öne sürülürken, Gurbanov'un cep telefonuyla son konuştuğu kişi gözaltına alındı.

Akıncılar Mahallesi Posta Caddesi Çevik Sokak'ta ilerlemekte olan Gurbanov'a kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başına taşla vurularak, saldırı yapıldı. Gurbanov, aldığı darbeler sonucu yere yığılırken, saldırgan ya da saldırganlar kaçarak izini kaybettirmeyi başardı.

Türkmenistan uyruklu gencin yerde yattığını gören mahalleli durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine güvenlik şeridi çekildi. Olay yeri inceleme ekipleri ceset ve cinayette kullanılan taşın üzerinde delil topladı. Gurbanov'un cep telefonunu inceleyen polisler, gencin son konuştuğu telefon numarasını tespit etti. Gurbanov'un son konuştuğu kişiyle buluşan asayiş ekipleri, şahsı gözaltına aldı.

Cinayetin kız meselesi yüzünden işlendiği ve Gurbanov'un daha önceden birkaç defa dövülerek, hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Türkmenistan uyruklu gencin başına taşla vurularak öldürüldüğünü belirten çevre sakinleri sokağın karanlık olmasından dert yandı. Çevre sakinlerinin de duyarsızlığından yakınan bir mahalleli, "Sokakta birisi öldürülüyor ve kimse ilgilenmiyor, hiç kimse olayın nasıl meydana geldiğini görmüyor. Bu olacak iş değil." diyerek, tepkisini dile getirdi.

Gerekli incelemelerin ardından ceset olay yerinden kaldırılarak, Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, polis ekiplerinin konuyla ilgili araştırmasını genişlettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 10:00:03
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 10:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?